Jessicas.nu

Norrländsk 25-årig ingenjör som gillar att klappa hästar och dricka öl. Drömmer om att inreda lägenheten, hitta den perfekta MCn och lära mig baka svåra tårtor.

Skrytblogg

16 december 2014 12:18

Jag har sytt en kattsäng. Jag säger det igen för tydlighetens skull: JAG har SYTT en kattsäng. Från idé till färdigställande tog det bara en helg! Eller ja, alltså idén har jag haft länge. Men om man räknar från att jag köpte materialet till att det var klart så kan man säga att det tog ungefär 24 timmar faktiskt.

Egentligen gjorde jag allt i lite fel ordning. Jag köpte grejerna (stod alltså i stuvbitslådan på syaffären och letade klipp som vilken ruttad syslöjdslärare som helst)(ursäkta ordvitsen), sen köpte jag vadd och SEN gick jag hem och googlade hur man gör. Det hade alltså kunnat bli helt fel. Som när man höftar med recept. Eller som när jag höftar med recept, för när min sambo gör det blir aldrig fel.

IMG_7418.JPG

Hur som helst så hittade jag inspiraton på pinterest (vart annars?). Nålen i min symaskin från antikens grekland gick av strax innan det var färdigt. Ja självklart har jag bara en nål. Och nu har jag ingen.

I vilket fall så blev det så här bra!

IMG_7417.JPG

*visualiserar hur bra Britt-Marie kommer att sova på tåget till Sundsvall*

Kommentera

Kommentare deaktiviert