Jessicas.nu

Norrländsk 25-årig ingenjör som gillar att klappa hästar och dricka öl. Drömmer om att inreda lägenheten, hitta den perfekta MCn och lära mig baka svåra tårtor.

Thank god it’s Friday!

03 oktober 2014 17:10

Det här kan ha varit min segaste jobbvecka någonsin. Inte som förut när jag inte var insatt och rullade tummarna därför, eller när jag höll på att avsluta mina praktiker och hade lämnat över mycket redan. Nej, denna vecka har jag haft koll. Det har bara känts oerhört segt? Som om jag inte lyckats stänga något? Fast det vet jag att jag har. Så jag får väl sammanfatta arbetsveckan som känslan segt.

Lägg till att några puckon tappade ur luften ur våra cykeldäck igårkväll. Jag ville gråta, flytta härifrån och säga upp mig från livet för sånt här händer ju folk ibland och jag pallar inte. Istället ledde vi cyklarna hem och jag knappade in 22 452 steg till stegräknartävlingen på jobbet. Alltid något.

För att avsluta med en liten positivare not: Nu börjar Britta och jag fredagsmyset!

IMG_7077.JPG
Stolt prydnads-Britta imorse när hon blev upplyft på byrån för första gången. Mycket nöjd tjej.

Kommentera

Jessica 04 oktober 2014 | 00:46

Så söt! Hoppas nästa vecka känns lite mindre seg :-*