Jessicas.nu

Norrländsk 25-årig ingenjör som gillar att klappa hästar och dricka öl. Drömmer om att inreda lägenheten, hitta den perfekta MCn och lära mig baka svåra tårtor.

Lästips!

11 juli 2013 20:14

Jag vill tipsa om två fantastiskt roliga böcker i kategorin gamla gubbar som upplevt mycket. Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann av Jonas Jonasson och En man som heter Ove av Fredrik Backman.

20130711-210654.jpg

Hundraåringen läste jag på tyska så det tog ju lite längre tid än en har tålamod till när det är en så spännande bok, men jag kämpade på eftersom den var så bra. Pappa slukade den (svenska) på två dagar. Läs!

En man som heter Ove läste jag ut precis nu och jag har både gråtit och skrattat mig genom boken! Fantastiskt rolig skriven och karaktären Ove är en man jag verkligen kan relatera till. Jag känner både en och annan Ove… Och är kanske lite Ovig själv ibland!

Kommentera

Jessica 11 juli 2013 | 23:26

Ja det är bra böcker! Jag är också lite Ove ibland… Förresten har jag planerat att göra ett lästips-inlägg i flera veckor, men har ju varit så dålig på att blogga… Har iaf tagit bilder på alla framsidor!

Jessica 12 juli 2013 | 15:52

Jag behöver lästips! Lägg upp lägg upp!