Jessicas.nu

Norrländsk 25-årig ingenjör som gillar att klappa hästar och dricka öl. Drömmer om att inreda lägenheten, hitta den perfekta MCn och lära mig baka svåra tårtor.

Bankett ikväll

25 november 2009 13:59

Åh herregud hur gick det här till? Jag besökte Zmartdagen medan jag väntade på att få gå och granska en tenta. Flera fina företag ställde ut. Pinsamt dålig som jag är gick jag fram till ett företag och avslöjade direkt att jag inte kunde någonting om företaget i fråga. Det är väl okej om jag inte inlett med att jag trodde jag visste något! Bgaaah.

Jag hade inte mindre än två företagsrepresentanters ögon på mig när jag ställde frågor om exjobb (mer om konceptet exjobb än vad de hade för exjobb…), avanceringsmöjligheter inom företaget (som inte gjorde vad jag trodde att de gjorde) och frågade varför jag inte sett deras företagsnamn i de sammanhang jag BORDE ha sett det. Eehh.

Rätt vad det är glider det fram en bankettbiljett. Företaget har alltså bjudit in MIG på en finbankett värd 600 spänn?! Tack och bock. (Är det här dolda kameran?)

VAD SKA JAG HA PÅ MIG?!

(Google säger folkdräkt men jag tror inte riktigt på det.)

Kommentera

jessa 25 november 2009 | 14:50

Ta din balklänning!! :D Eller nyårsklänningen! :D !! Jag vill också gå på bankett!! Känner du någon annan som ska gå?

jessa 25 november 2009 | 14:54

Bankett:
En bankett är nu sällan liten och informell, utan här avses snarare serverandet av mat och dryck efter det som föranleder festligheten, till exempel ett statsbesök eller en politisk seger e.dyl.

På en bankett bär man i allmänhet högtidliga kläder som aftonklänning

Aftonklänning:
Aftonklänning (engelska evening dress, evening gown) är en mer elegant typ av klänning, ofta axelbandslös eller med urringning. Till aftonklänningen bäres till exempel jacka, cape eller sjal samt aftonhandskar, ibland kallade operahandskar, och smycken.

Jessica 25 november 2009 | 15:38

Haha you wish! :P Jag tror inte att det är så high class… Faktum är att killen jag frågade sa ”ja det är väl kostym men det behöver ju inte du ha”. Frågan är om det blir min röda eller mitt marinblåa fodral!

jessa 26 november 2009 | 19:58

Röda!