Jessicas.nu

Norrländsk 25-årig ingenjör som gillar att klappa hästar och dricka öl. Drömmer om att inreda lägenheten, hitta den perfekta MCn och lära mig baka svåra tårtor.

Ladies and gentlemen

29 september 2009 20:13

I present to you: Överraskningsförkylningen!

Det började med att jag hade sjukt ont i ryggmusklerna i torsdags, därefter fick jag feber. Dagen därpå hade jag ont i halsen, vilket satt i hela helgen, men febern försvann. Jag blev också snuvig och kände av bihålorna.

Igår började mitt huvud plötsligt att jobba stenhårt på att bilda slem så jag hade ont i huvudet och fick lock för vänsterörat av och till, därmed fick jag ont i örat också. Jag var inte så värst snuvig men halsen passade på att slänga åt mig en hostattack och sådana där irriterande harklingar hela eftermiddagen.

Idag vaknade jag upp med vad som verkar vara början på en mycket trevlig ögoninflammation, lite klegg och röda ögon alltså. Blinkablinkablinka hoppas det är borta när jag vaknar imorgon, med tanke på hur symptomen byts av får jag nog en ny överraskning imorgon!

Kommentera

Karin 29 september 2009 | 20:41

Jessica, var har du ont imorgon?

jessa 29 september 2009 | 21:27

Byt örngott varje dag!! Jag är typ expert på ögoninflamationer och det enda att göra är typ att inte använda smink, inte peta sig i ögonen, byta örngott varje dag och köpa ögondroppar på apoteket. Hoppas att du mår bättre snart! Jag sitter här i england med småbarnsförkylning :p

sesskan 30 september 2009 | 11:14

Åh! Vad ska jag köpa för ögondroppar?

jessa 30 september 2009 | 20:01

Jag köpte bara vanlig koksaltlösning. Men det är lättast om någon hjälper dig att droppa i, är lite obehagligt :P
Men fråga på apoteket, de hade typ hur många olika ögondroppar som helst! :)