Jessicas.nu

Norrländsk 25-årig ingenjör som gillar att klappa hästar och dricka öl. Drömmer om att inreda lägenheten, hitta den perfekta MCn och lära mig baka svåra tårtor.

Allas vårt favoritämne

26 juni 2009 00:25

Nämligen min mun. Tandställningstandis undrade om det där var mitt naturliga hakutskott. Eh ja? Tydligen är det inte alls ovanligt med skönhetsjusteringar av hakutskottet just efter en sån här operation. MEN INTE MIN HAKA. Det är min gamla vanliga haka som sitter i mitt sprillans nya ansikte. Så det så. Kläm så får ni se (det gjorde hon).

090626a.jpg
Supernaturligtsupersnyggt hakutskott.

Raskt vidare till något som aldrig visats på bild i bloggen: Den berömda flärpen. Flärpen som gått från en stor blodfylld ärta till läskigt perforerad med monsterstygn som gör jätteont att dra i till söt men kanske sned? Jag vet inte. Studerade den aldrig så noga innan om jag ska vara ärlig…

090626b.jpg
Flärpen.

Ännu fler exclusives. Aldrig tidigare publicerad. Jag tror inte ens att mamma vet om den. Viola! FLIKEN. Fliken är en liten konstig flik som blir till om jag drar ut kinden. Den går också att känna med tungan. En hinderbana för förrymd mat?

090626c.jpg
Skum flik.

DHUDÖ! (Jeopordys-du-är-misslyckad-ljud). La du märke till något underligt på förra bilden? En tand är lös från tandställningen! Eventuellt är det tvärtom. Hur som helst så hade bracketen lossnat och eftersom Göteborg hatar Sundsvalls 018-system med allt vad det innebär satte de inte fast den. Förmodligen behövde den inte sitta fast. Annars hoppas jag de hade snört fast den igen med sin cooola UV-penna och superlim.

090626d1.jpg
Lösaktig tand.

Och nattens sista bild. Om jag inte får tråkigt igen dvs. Jag är nämligen uppe till 6 imorgon pga kommande nattskift… Anyways, notera att jag inte kan peta med tungan på näsan längre! Vilken förlust! Vem ska jag stämma? Vad ska jag nu ha som partytrick? Svara mig någon!

090626e.jpg

Kommentera

Joe 17 juli 2009 | 11:05

AHAHAHAHAha, baby my darling jag älskar dina utläggnignar kring din mun. :)