Jessicas.nu

Norrländsk 25-årig ingenjör som gillar att klappa hästar och dricka öl. Drömmer om att inreda lägenheten, hitta den perfekta MCn och lära mig baka svåra tårtor.

Så har jag spenderat min ledighet denna gång

25 juni 2009 17:00

Det är lite roligt att jag handlat för preciiiis 90 kr mer än vad jag fick i skatteåterbäring denna månad. Det är kategorierna kläder och diverse som skjutit i höjden (från typ 0,0).

Sen köpte jag ju ett apsnyggt skoskåp på mio, vilket bara råkar heta Berlin. Som utav en händelse har jag sparat tidningsurklipp och resetips och diverse reselänkar i någon månad. Alla leder mig till Tyskland. Någon som vill med? Närdå? Keine Ahnung.

Men nog om den resan. Jag åkte ju precis tur och retur till götet för att klamra mig fast i diverse tandläkarstolar tills knogarna vitnade. Eller kanske inte så hårt, men jag var livrädd för stygnet på flärpen under överläppen. Gladsnopet märkte jag inte ens att han tog bort det. Däremot luktade plastskenan gam när han tog ut den. Uuuurk.

Några spännande detaljer? Jag ska ta bort tandställningen completely 19 oktober!! Jag har en knöl som man kan känna under ögat – vi tror att det är en metallbit – men den gör inte ont. Jag hör havsbrus i vänster öra när jag ska sova och får ganska ofta lock för det örat. Och jag är rent värdelös på att tugga. Note to self: Köp träningstuggummi.

Och så en liten cliffhanger. Brodern och jag avslöjade hemligheten med IKEAs lackhyllor här om dagen. Jag hoppas innerligt att jag har bildbevis annars får ni helt enkelt tro mig.

Åh! Jag glömde nästan! Imorse klev jag upp för att åka och pinka i en superspejsad mugg. Den hade en massa regler kring sig (vem som fick ta i den, hur den fick färdas osv) och superfuktioner med små rosa streck som sa att jag inte var en knarkjunkie.

Kommentera

Kommentare deaktiviert