Jessicas.nu

Norrländsk 25-årig ingenjör som gillar att klappa hästar och dricka öl. Drömmer om att inreda lägenheten, hitta den perfekta MCn och lära mig baka svåra tårtor.

Ångestdagen

17 juni 2009 18:39

090617a.jpg
Sexiga jobbskjortan och min nya nuna.

I går kväll vid klockan 20 insåg jag att det var tisdag. Dagen som stod markerad med rött i min kalender ”DROGTEST kom ihåg leg!”. Eeeh ojdå. Intalade mig själv att de kan ju inte direkt ge min sparken för att jag glömt. Eller kan de? Det var bara klantigt. Visst har de haft förvirrade sommarjobbare förut? Jag drömde att jag gick till jobbet som visade sig vara mammas jobb och det hela reddes ut genom att hon ringde ett telefonsamtal. Hon pratar ju ganska mycket i telefon nu när hon är lillchef…

När jag vaknade var det alltså bara att börja om dagen utan att mamma kommer till undsättning. Jag satt som på nålar till klockan 8 då kontorspersonalen börjar jobbet (själv är jag där innan 6..). Ringde sedan samtalet jag drömt mardrömmar om hela natten och kvinnan svarade lite uttråkat att hon ska försöka fixa en annan tid. YES! (Jag tål inte att folk skäller på mig så desto mindre engagemang desto bättre).

Ett par minuter senare kom en kollega med min kallelse till truckförarutbildningen jag egentligen skulle gått ifjol men den låg mitt uppe i studenten. Glatt tog jag emot papperet bara för att notera att jag skulle varit där igår. Samtidigt som jag inte var på drogkoll. Grattis världen you’re so fucked up.

Kommentera

Anette 17 juni 2009 | 20:46

Haha, jag gjorde samma grej, fast jag glömde hämta ut inpasseringskortet och kläderna.. kom på det när jag läste din blogg på kvällen förövrigt :P

Jessica 17 juni 2009 | 20:58

Haha så det kan gå :) har du bytt mobilnummer förresten? Jag smsade dig… Förra veckan tror jag det var! Nattinatti imorgon ska vi upp igen^^ (för du är väl på 3an du med?)

Anette 18 juni 2009 | 19:42

Ja, har inte hunnit med att få ut numret till alla än, 076-117 25 04 är mitt nya nummer. Är fortfarande på 3:an ja med :)