Jessicas.nu

Norrländsk 25-årig ingenjör som gillar att klappa hästar och dricka öl. Drömmer om att inreda lägenheten, hitta den perfekta MCn och lära mig baka svåra tårtor.

Honey I’m hooome!

01 juni 2009 23:21

Först vill jag att du tänker ut vilken som är din favoritplats i ett flygplan. Tänk efter.

Done? Okej. Nu är jag hemma. Jag vet att jag har sommarlov men det har inte riktigt fastnat än. Lugnet har inte infunnit sig. Jag har varit så social att jag har träningsvärk i mitt svullna ansikte, bränt ryggen och lärt mig säga p. Somnat har jag gjort långt efter min bed time som ligger kring halv tio. Typ 23. Hard core, jomenvisst.

Jag läspar fortfarande och trött kanske blir tjött, trottoar blir tjottoaj, om inte de här tre veckorna tar och snabbar på.

Nu ska jag gå och boka upp mig så att tiden går fort och jag slipper förevisas för halva grannskapet och frisören imorgon. Ni lär ju ha min bloggadress ändå… Hejhej välkomna och ta en titt på bilderna kring den 11 maj!

Jag borde trycka upp visitkort.

090601a.JPG

Här är bästa platsen om ni undrar! Cooooool propeller! Jag funderar på en karriär inom flyget. Maskinteknik – Flyg. Borde ju inte vara allt för svårt att kombinera.

Åh vad jag är tjött. Dags att gå och borsta lös lite lila.

Kommentera

Kommentare deaktiviert