Jessicas.nu

Norrländsk 25-årig ingenjör som gillar att klappa hästar och dricka öl. Drömmer om att inreda lägenheten, hitta den perfekta MCn och lära mig baka svåra tårtor.

Kul natt. NOT!

28 maj 2009 10:05

090528a.JPG
Vaknat-på-fel-sida-Jessica. OBS! Bilden är arrangerad.

Jag vaknade kring fyra av att jag hade så sjukt ont i magen. Är jag hungrig? Jag klev upp och gick som en ostkrok in till köket där jag hällde i mig kanske 2 dl proviva och tre skedar yoghurt innan jag började må jäääätteilla. Grymt trött var jag också! Sedan spenderade jag 45 min på toaletten, kramandes en hink utifallatt. Dock lyckades jag behålla mitt blygsamma maginnehåll medan jag tänkte att det borde inte vara svårt att bli bulimisk om kroppen mår så här illa av lite i magen. Konstigt egentligen. Oooooh fuck.

Men det gick över. Jag är nog inte magsjuk eller något. No need att söka upp den jäkeln som tog på dörrhandtagen före mig igår och dräpa honom eller henne. Däremot ska jag spendera förmiddagen hemma och mosa i mig all möjlig mat. Långsamt men bestämt. Gud så tråkigt det är att äta när man inte känner att man har halva hakan full med potatismos och vet att det tar en bra stund att göra rent skrotet i munnen efteråt… Meckigt är ordet. Från början till slut.

On the up-side:

Det är rätt praktiskt att ha en hundägare till pojkvän när man vill ha lite mild magmassage medan man somnar. :)

Kommentera

erik 28 maj 2009 | 18:36

haha sötprupp

Jessica 28 maj 2009 | 18:37

Haha tur att du tycker det! :P

madde 28 maj 2009 | 20:26

har man egen hund kan man få en våldsam ansiktsmassage när man ligger o jäser på gräsmattan: P

Karin 29 maj 2009 | 04:26

Svar: Haha! Nej, här raderas inget. Kan dock påpeka att det hade dykt upp en femte upplaga av din kommentar… Hamburg förresten? Sa du inte London? Jag är engelsktalande, inte tysktalande, så det så!!!