Jessicas.nu

Norrländsk 25-årig ingenjör som gillar att klappa hästar och dricka öl. Drömmer om att inreda lägenheten, hitta den perfekta MCn och lära mig baka svåra tårtor.

Eehe… Spännande?

28 maj 2009 09:43

Igår gjorde jag en ganska svår grej i mitt tillstånd: Jag lämnade ett telefonsvararmeddelande. Artikulation is the shit! Fast de på käkkirurgen har nog hört allt.

Hur som helst så ringde han upp nu så att jag kunde ställa min fråga. När kommer jag att veta hur stor den permanenta känselnedsättningen i underläppen blir? Stora delar av ansiktet har varit mer eller mindre borta men allt har återkommit förutom underläppen och hakan. Mitt fantasisvar var något i stil med att det kommer ta ett par veckor till, eftersom svullnaden över där benet delats i underkäken hindrar nerverna från att nå ända fram.

Nu var det inte riktigt så, det kan ta månader och ända upp till två år innan vi vet. Gosh! Nerver tar väldigt lång tid på sig att återhämta sig!

Fast om vi ska vara optimistiska så har jag bättre känsel nu än för ett par dagar sen. Inte för att det lilla är mycket att hurra för MEN ÄNDÅ! Hurra!

Kommentera

jessa 28 maj 2009 | 10:14

Hurra!

Karin 30 maj 2009 | 04:08

Hipp hipp hurra! Ett fyrfaldigt leve för Jessica, hon leve,hurra hurra hurra hurra… eller vänta… nej, just det, det var ju inte din födelsedag, det var ju bara känseln i hakan och underläppen…