Jessicas.nu

Norrländsk 25-årig ingenjör som gillar att klappa hästar och dricka öl. Drömmer om att inreda lägenheten, hitta den perfekta MCn och lära mig baka svåra tårtor.

Onsdag, två pluggdagar kvar till tentan

27 maj 2009 23:16

Jag har pluggat 9-17 idag. Första heldagen i skolan sen operationen. Duktig Jessica! Apropå operationen förresten:

Jag försöker få ordet bettfel att fästa i folks huvuden. ”Hon har opererat underbettet” låter så himla ”Hon har gjort ett nosejob” i mina öron. Bettfel people! Det är kort, behöver inga långa förklaringar och innehåller inga p:n eller r vilket jag svårt att böja runt allt skrot i min mun.

Kanske är jag paranoid. Kanske är det något jag själv skulle tänkt om jag var i deras skor. Shit hon måste haft komplex.

090527a.JPG
Jobbar på listan jag påbörjade under mattetentan i tisdags.

Det är både roligt och obehagligt när bekanta lyser upp med ”Men det är ju Jessica!”-blicken. Speciellt om man vänder sig om innan man kliver ut genom dörren och de fortfarande tittar. Obehagligt alltså. Lite roligt men min rumpa är ju inte vad den varit så sluta stirra när jag går! Jeezus alltså.

Kommentera

sofie 28 maj 2009 | 00:20

Det är så härligt att se dig i skolan igen!!! Fin lista tycker jag allt :)

Joe 28 maj 2009 | 15:57

Grymt bra att det där med te på min balkong är med stora bokstäver. Oh yeah.

Karin 29 maj 2009 | 20:33

Nice att mitt namn är skrivet med stora bokstäver=D

Jessica 29 maj 2009 | 20:35

Jag gillar att alla letar efter sig själva på listan när de bara kan se mindre än halva och den är inte ens färdig än. Kom med förslag vetja! :D