Jessicas.nu

Norrländsk 25-årig ingenjör som gillar att klappa hästar och dricka öl. Drömmer om att inreda lägenheten, hitta den perfekta MCn och lära mig baka svåra tårtor.

Sjukhustisdag

28 april 2009 18:40

Åh jag är så trött trött trött. Sjukhuset hela dagen. INGEN hade fått remiss i tid. Och de tider som faktiskt fanns var antingen fel eller försenade. Men nog var det ett äventyr att kuta runt i Sahlgrenskas långa korridorer i jakt på rätt avdelning. Personligen föredrar jag tipsrundor före stafettlopp med mig själv som stav.

Jag har fått veta äckliga saker som att de kanske kommer att ta ben ur min höft för att sätta i mitt huvud och bra saker som att ”risk för känselstörning i underläppen” inte betyder förlamning, ryckningar och/eller rinnande dregel resten av mitt liv utan: ”liiten risk för en känselnedsättning i underläppen som vi kanske kan mäta på dator men som du kommer att glömma bort om du ens märker av den”.

För att inte glömma bort allt de sa har jag handskrivit tre fullsmockade A4-sidor. Bara det tog ju ett tag. Sen har jag fått min första post till lägenheten, hälsat på min första trappisgranne, hämtat ut lägenhetsnycklarna officiellt och varit in till stan och fixat internet. Nu är det alltså JAG som bor här. Det är på riktigt. Är du snäll kan du få ett flyttkort!

Nu ringer mormor. Bäst jag svarar. Och så är jag jättetörstig.

Kommentera

Karin 29 april 2009 | 03:11

Jag förväntar mig att det finns ett flyttkort i lådan med post från ett år när jag kommer hem!

madde 29 april 2009 | 17:53

jag vill ha ett flyttkort!: )