Jessicas.nu

Norrländsk 25-årig ingenjör som gillar att klappa hästar och dricka öl. Drömmer om att inreda lägenheten, hitta den perfekta MCn och lära mig baka svåra tårtor.

Packapackabärabära

19 april 2009 19:38

Jag kan nu officiellt säga att jag bor i min nya lägenhet! Jag, Erik och Susanne åkte/körde kundvagn fram och tillbaka mellan lägenheterna halva natten i fredags. Igår bar Erik och jag över de sista stora grejerna och IDAG – the day – har jag köpt en micro. Det är det ultimata oberoendet. Känns skönt att veta att den står där imorgon när jag ska göra min frukostgröt. Inte behöver jag heja på några köksisar eller ens byta ur min pyjamas heller!

Tysken sörjer min flytt. Enligt honom är det jag som satt standarden i köket och han är rädd att det ska förfalla utan mig. Och vad ska han göra utan min sax?! Därför köpte jag tre IKEA-saxar åt honom/köket idag. Får bli en utflyttningspresent. :)

Det är en hel del kvar att ordna. Bland annat internet. Nu sitter jag och snyltar hos brorsan. Dessutom ska köksmöbler, hallmöbler och sovrumsmöbler införskaffas. Och en TV-bänk. Men först kommer internet. Jag ska nog gå hem och trassla upp sladdarna nu genast.

Hur hann de knyta sig på de 92 meter de åkte kundvagn?

Kommentera

Karin 20 april 2009 | 01:19

Det är något magiskt (fast det kanske är fel ord, för det låter ju spännande, mysigt och intressant) över sladdar… är de släkt med ormar lr något? Nähä? Okej… ja, men det var ju bara en tanke…