Jessicas.nu

Norrländsk 25-årig ingenjör som gillar att klappa hästar och dricka öl. Drömmer om att inreda lägenheten, hitta den perfekta MCn och lära mig baka svåra tårtor.

Girltalk

15 april 2009 22:31

På förmiddagen låg jag och läste medan jag väntade på att Boppan skulle vakna och ringa mig. De som känner mig vet att jag är inte den som klagar på de som vill sova ut, men så var inte fallet idag. Hon hade nämligen lyckats avaktivera sitt konto på studera.nu och stod i telefonkö till söka-högskola-typerna. Paniken var som tur var i onödan för hennes ansökan låg kvar och hon fick ett nytt konto och ännu en ny pinkod :P

Vi hade hästtema på våra aktiviteter idag igen och jag red (läs satt försiktigt och höll i mig) på Lillen medan hon ledde honom i supergrimskaftet. Idag var han ovanligt snäll ute men desto dummare när vi skulle tränsa på och av. Bråkunge! Säger jag. Man måste ju få testa… Säger han. Och förresten Boppan, jag kom på en sak. Jag tror det är tur ändå att karlar är som de är. För tänk om de pratade lika mycket om oss med sina vänner som vi gör om dem? Haha, det skulle i alla fall jag inte gilla!

Sedan plockade jag upp Malin och for ut på Birsta. Vart vi var spelar kanske ingen roll för vi pladdrade mest. Om livet och att studera och när ska Malin egentligen hinna skaffa barn? Hemma hos Malin träffade jag den beryktade Wimse, som helt säkert tänkte attackera mig. Såna genomträngande ögon har sällan skådats! Vi blev dock vänner när han insåg att jag var ännu en kattdyrkande människa som gärna klappar.

Stackars Malin är rätt ångestfylld såhär sista ansöknings- dagen till högskolorna/universiteten, men det verkar ha satt igång en del annat där inne under allt det blonda håret.

- Det skulle inte förvåna mig om jag vore steril. Det vore så typiskt mig!

Godnatt folket. Tack för en strålande dag. Nu ska jag leta reda på Kosmos och krypa till kojs.

Kommentera

boppam 18 april 2009 | 16:37

ja det är ju förhoppningsvis så att de inte pratar så mkt om intimare saker med varandra, det hade inte varit på plus-sidan.. :) hoppas resan gick bra hem !