Jessicas.nu

Norrländsk 25-årig ingenjör som gillar att klappa hästar och dricka öl. Drömmer om att inreda lägenheten, hitta den perfekta MCn och lära mig baka svåra tårtor.

Måndag

16 februari 2009 21:12

Här sitter jag, äntligen vid datorn, efter inte mindre än två timmar i köket. Tinade lite väl mycket skinka och sedan var det på den vägen. 6 portioner paj och 4 andra matlådor i kylen. Jag kommer aldrig behöva laga mat igen! Woho!

Är fortfarande lite stolt över Erik så jag drar ett citat från någon sida han lämnat uppe på min dator: ”I dagens nästa fight var det Gladius mot Gladius i John Barbero Unenge mot Erik Nordén. Detta var utan tvekan dagens höjdpunkt för oss och många andra som satt i publiken. När Erik Nordén kom in i hallen hörde man vissa snacka om Shinya Aoki för på sättet Nordén var klädd, men även sättet som han fightades påminde om japanen. Nordén behövde bara 21 sekunder för att besegra Unenge via Flying Armbar, och enligt oss dagens finaste submission.”

Jag är glad att jag inte betalade inträde för 21 sekunder som jag ändå hört återberättas ett antal gånger nu i efterhand. Han lite nervös för all denna hype, som han säger, så nästa gång kommer det nog inte att gå lika bra. Men vad gör det? Han vinner alltid fjärrkontrollen när vi brottas ändå.

(Om jag inte låtsasgråter och han låter mig vinna såklart.)

Kommentera

Susanne 16 februari 2009 | 23:42

Hälsa honom att han måste skaffa sånadär boxingshorts! Har sett korten på facebook och det ser ju ut som han ska ut och åka längdskidor eller något.

Jessica 17 februari 2009 | 08:57

Du har uppenbarligen inte sett hans thaiboxingshorts :P hua!