Jessicas.nu

Norrländsk 25-årig ingenjör som gillar att klappa hästar och dricka öl. Drömmer om att inreda lägenheten, hitta den perfekta MCn och lära mig baka svåra tårtor.

Min goda fortsättning

28 december 2008 12:52

Mormor, morfar och kusin Krille är och hälsar på. Trevligt med folk i huset. Fast jag rymde ändå och fikade med JJ på stan en stund. Det var ju evigheter sen vi sågs så jag ansåg det berättigat trots finfrämmande. ;)

Senare på kvällen träffades jag, JJ, hennes Lukas, Boppan och Viktor hemma hos de sista två och spelade ett sundsvallsspel. Ingen kunde svara rätt på frågorna så vi fick väldigt sällan utdelning på våra aktier. Svarade man fel fick man med största sannolikhet ett chanskort med en börskrasch… Haha, supermysig kväll!

Erik hämtade och vi sov hos mig eftersom det var Ultimate Fighting Championship inatt och vi hade rätt TV-kanal. Jag har vaga minnen av att jag (ingenjören^^) var upp och hjälpte honom (ekonomen :P) igång med TVn vid fyratiden, men sen sov jag gott fram tills nyss. UFC frestar inte mig att kliva upp så tidigt!

Kommentera

Kommentare deaktiviert