Jessicas.nu

Norrländsk 25-årig ingenjör som gillar att klappa hästar och dricka öl. Drömmer om att inreda lägenheten, hitta den perfekta MCn och lära mig baka svåra tårtor.

Gårdagens bravader på Gladius MMA

14 december 2008 09:02

Jag hann med nöd och näppe till spårvagnen som skulle ta mig till Vasa Viktoria cirka 8 minuter innan pulikinsläppet började två kvarter bort. Med matlådan jag ätit på 5 minuter halvvägs uppe i halsen spurtade jag till spårvagnen på rekordtiden två minuter, bara för att sitta och må illa resten av vägen.

Sedan var det kö. Lååång kö. Och när jag är cirka 5 meter från dörren ropar de ”Det är fullt! De släpper inte in fler!” Baaaaah. Fyrtio pers vänder om och går hem. Jag är på väg att göra samma sak men försöker ringa Erik. Han har ingen mottagning. Jag går in innanför dörren eftersom mitt hår är blött och jag fryser. Då hör jag några säga att de står kvar för att se om någon kommer ut, då borde de ju ta in lika många som går ut. Låter vettigt tänker jag, och ställer mig i kön igen.

Efter en sisådär tio minuter kommer Erik och berättar att hans match är två matcher från nu. Okej.. Jag kommer inte in, men kan du komma ut hit och berätta hur det gick? Pusshej lycka till! Så hinner jag sätta mig tillrätta i skohallen, ta av mig jackan och tittar på MTV som står på. Efter kanske fem minuter ropar de borta i insläppet ”Okej, vi tar in 20 pers till!”. Whaa?! Har Erik gått match än? Har han åkt ut? Jag armbågar mig in i kön igen (satt ju tre meter vid sidan) och tar panikartat av mig skorna, som man inte får ha på där inne. Stövlarna hivas in i ett hörn och vi pressar på. Det sägs att en tant längst fram köpte 5 biljetter! Nu kommer vi aldrig in!

Det är bara ett par mellan mig och insläppet när tjejen tittar upp och säger ”Okej, tre till då!”. Jag blir överlycklig. ”Det måste vara vi tre va?!” . Killen framför: ”Eh ja det är nog vi två.. och hon där…” (tittar lite roat på mig). Jag betalar inträdet på 100 pix och kommer in. ”Vart är vi vart ska jag?!” Paret ignorerar mig och försvinner. Hmm, jag spurtar in och ser en matta. ”Och i nästa match går Erik Nordén mot blahablaha”. AAAAAAAH! Armbågar mig in mellan två bredaxlade karlar och studsar upp och ner. Jag fick delar av matchen på film till och med!

Tyvärr förlorade Erik på poäng och fick inte gå fler matcher. Men ändå. Jag hann dit och fick se Eriks första match. Plus att det var häftigt att se en MMAtävling.

Kommentera

malin 14 december 2008 | 12:11

Vilket äventyr va?! ^^ Lät tufft, men du klarade det ;)

sophia 16 december 2008 | 17:45

vilken cooling, just det där har jag hållit på med i karlstad:)