Jessicas.nu

Norrländsk 25-årig ingenjör som gillar att klappa hästar och dricka öl. Drömmer om att inreda lägenheten, hitta den perfekta MCn och lära mig baka svåra tårtor.

Fredag

28 november 2008 16:29

Precis som fredagar brukar vara. Man får ingenting gjort. Igår var dock en hyfsat produktiv dag då jag dessutom blev bjuden på gratisbio! Amalia och jag såg Happy-Go-Lucky och vårt betyg lyder ”Tur att man inte betalade för den!”. Så döm om min förvåning när den hade fått FYRA pluppar i metro.

Idag dock: Ingenting gjort. Förutom att bli utskälld på norska under CAD-redovisningen. Ganska underhållande faktiskt. Hans problem är frågvisa elever som klagar på hans norska inte-fullt-så-utförliga pdf:er. Som om kursen inte var flummig nog så är delar av den alltså på norska!

Om en timme ska jag iväg och spinna. Det var ju ett tag sedan. Tur att byxorna är stretchiga, för då behöver jag bara undvika speglar för att hålla komplexen på sin kant. Alla har vi ju våra knep, mina består INTE av hälsosam varierad kost och regelbunden träning om man säger så. :D

Annars då? Jo det är visst party med ett gäng handelsbrats imorgon. Jag förväntar mig rosa skjortor och backslicks och nöjer mig inte med mindre. Annars blir jag grymt besviken.

Kommentera

jessa 28 november 2008 | 17:07

och du ska vara den blonderade tjejen med push-up, tight top, kort kjol, och knallrosa läppglans. Annars blir JAG grymt besviken

(Ja, och anledningen till att du ska ha detta är för att du är flickvän till en handlare, såklart)