Jessicas.nu

Norrländsk 25-årig ingenjör som gillar att klappa hästar och dricka öl. Drömmer om att inreda lägenheten, hitta den perfekta MCn och lära mig baka svåra tårtor.

Udda dag

23 oktober 2008 18:07

Udda scenario nummer ett:

Jag klarade av kollektivtrafiken, fastän www.vasttrafik.se sa att min destination inte var tillgänglig blabla. Ofta de stänger ner hållplatsen utanför Sahlgrenska?! Jag klarade mig ändå, utan att åka ut till Mölndal och byta som färdplaneraren ville. Att det tog 40 minuter och jag fick en sight-seeing av stan är bara pluspoäng!

Udda scenario nummer två:

Röntgentjejen överröste mina röntgenbilder med beröm. Tydligen är jag en naturbegåvning. Vi körde ett antal olika maskiner och olika vinklar… Så någon borde ju blivit sämre. Men nejnej. Ordet hon använde var röntgenfotogenisk. Snacka om dold talang. Det roliga är att när jag röntgade mig i Sundsvall för ett år sedan tyckte de också att bilderna var ovanligt fina, och hade en teori om hur bra hållning jag hade. Nu snackar vi nacken och uppåt här. Men ändå!

Udda scenario nummer tre:

När jag går förbi köket från utsidan ser jag en fågel i ögonvrån, men intalar mig själv att det var en reflektion i fönstret. Ett par minuter senare öppnar jag köksdörren för att se en talgoxe sitta och stirra på mig. Jag blev nog lika rädd som honom, för jag backade långsamt ut, stängde dörren och försökte ringa Jonas. Han svarade inte så jag gick ut och drog upp fönstret till max, och gick sedan in igen. Detta tog som mest 30 sekunder men när jag öppnar köksdörren igen är fågeln borta! Är jag sinnessjuk?! Nej, bevisen hittade jag en stund senare. Ett par grå fjädrar på golvet… Tur för mitt ego.

Kommentera

Kommentare deaktiviert