Jessicas.nu

Norrländsk 25-årig ingenjör som gillar att klappa hästar och dricka öl. Drömmer om att inreda lägenheten, hitta den perfekta MCn och lära mig baka svåra tårtor.

Tentaveckatorsdag

23 oktober 2008 09:46

Pluggpluggplugg. Man tänker på alla brandmän och doktorer och typ asfaltsläggare som GÖR saker på dagarna. Jag vänder på papper och försöker ta in informationen från de tunna bladen, men det är väl en konst det också.

Sus och jag tränade igår igen. Krafttag. Jag väntar på att upptäcka vart träningsvärken sitter den här gången. Det verkar inte vara i armarna eftersom jag kunde lyfta dem till laptopen. Igår fick jag för första gången någonsin ”pump”. Som riktiga gymmare får när de tränar. Det var på bicepsövningen, haha jag ville bara spegla mig för att se om de såg ut som de kändes, men jantelagen sa nej.

Idag ska jag plugga, åka och röngta huvudet för x:e gången i mitt liv (undra när det börjar märkas på mitt arma sinne?), ha en kameralins i samma storlek som mitt huvud 1 dm från näsan och LE allt jag orkar. Ja gott folk, jag ska till tandläkaren igen. Det är bra, för då kan jag fråga om den där visdomstanden som inte vill gå mainstream och växa neråt som de andra gaddarna.

Men ja, plugga var det ja…

Kommentera

Kommentare deaktiviert