Jessicas.nu

Norrländsk 25-årig ingenjör som gillar att klappa hästar och dricka öl. Drömmer om att inreda lägenheten, hitta den perfekta MCn och lära mig baka svåra tårtor.

Besökare på ”kontoret”

25 juni 2008 13:12

Igår var en ovanligt social dag på jobbet. Konstiga 12 timmar… Jag har aldrig haft så mycket besök borta på emballeringen! Först kom en lastbilschaffis och berättade att strålkastarna nere i utlastningen var paj. Sedan kom en karl med tillhörande sommarjobbare och hämtade x antal meter emballeringspapper för att de skulle måla om och ville inte spilla överallt. En datakille fixade lite i programmeringen. Han hälsade förresten på flera gånger. 

Någonstans däremellan fick jag mitt andra riktiga pappersskärsår. Ajaj.. Sedan fick jag en glass av D, Jackes kostymklädda farsa kom förbi med ett gäng kostymklädda utlänningar OCH Klaren och Anetten kom och hälsade på :) Tur för mig att allt inte skedde på en gång för då hade jag fått en hjärnblödning, nu var det bara jättetrevligt! Jag kanske borde jobba i en reception? ;)

Jag drack också min första hela (?!) Kaffechoc med två sockerbitar och bråkade med en godisautomat. Efter jobbet for jag på ett skivstångspass och därefter myste jag på Boppans balkong och snackade skit framåt natten. Tokmysigtheart.jpg

Kommentera

jessa 25 juni 2008 | 19:57

HUR ORKAR DU??? Trän efter att ha jobbat 12 timmer, du måste vara galen… Själv är jag helt död efter min 6 timmar…

Susanne 26 juni 2008 | 20:58

Vaddå din första hela kaffechoc…!?

Jag har förutsatt att du druckit dem hela, hela tiden!!! Skärpning nu.