Jessicas.nu

Norrländsk 25-årig ingenjör som gillar att klappa hästar och dricka öl. Drömmer om att inreda lägenheten, hitta den perfekta MCn och lära mig baka svåra tårtor.

It’s the little things

23 april 2008 10:12

Nu var det länge sedan jag skrev om vardagsdetaljerna som gör mitt liv så speciellt. Som idag när jag skulle skriva nationellt prov i svenska och jag hade inte läst ett dugg i anvisningarna som vår svenskalärare skickat ut, inte heller hade jag köpt godis att snaska på under provet.

Ändå höll jag mig förhållandevis lugn och satte mig nöjt på min vanliga provplats i aulan. Tredje raden från höger, ganska långt bak, på bänkens högersida (om man nu måste dela och min bordsgranne idag var en riktig heting) med mestadels klasskamrater till höger om mig. Idag störde en halvkänd estet min placeringsharmoni men inte ens det störde mig. Jag fick provet. Klickade ut stift på pennan och hade fem timmar tystnad framför mig. Det är då jag inser att jag har Nordmans låt ”I lågornas sken” på hjärnan….

Ett annat problem, som dessutom är återkommande, är gula bilar. Reflexmässigt noterar jag varje gul bil och ställer tyst frågan ”Är det en firmabil..?” (slag på firmabilar ger automatiskt straffslag). Sedan följer fem minuters depression i stil med ”Aaaaaall byyyy myseeeeeeelf! Don’t wanna be aaaaaall by myseeeeeelf anymooore!” om jag inte har någon kompis med mig. Det är farligt och det smittar… GULABILFEBERN!

Vad mer? Jo kebabcity är tydligen ett ganska populärt ställe i  mina kretsar ^^

Kommentera

MoralMartin 23 april 2008 | 17:59

Jaa, nu får du sluta upp med gul bil grejen!! Snart kommer du slå någon oskyldig gammal tant!

Joe 23 april 2008 | 18:47

Hihi, jag är en heting. En heting som vill ha dig trots att våra scheman aktivt jobbar för att hålla oss isär… Romeo&Julia goes skvaderdrama. Pax Romeo.