Jessicas.nu

Norrländsk 25-årig ingenjör som gillar att klappa hästar och dricka öl. Drömmer om att inreda lägenheten, hitta den perfekta MCn och lära mig baka svåra tårtor.

Smurf

23 mars 2008 23:44

Jag har abstinensbesvär och växlar mellan extrempunkterna i min blodsockerkurva snabbare än det tar att koka upp ett par deciliter makaroner. But what’s the point? Idag slängde jag evil-eye på min familj för att de var ivägen. Vadå ivägen? Jo de var uppe hos mig (jag har vanligtvis ensamrätt på över- våningen). Och de lät. Och andades. Och störde. Sen kopplade jordfelsbrytaren ur ungefär sju gånger medan jag satt och fifflade på stationära datorn.

Som för övrigt ska få en alldeles ny skärm när jag flyttar hemifrån. Och jag ska bli en såndär ordningssam person som har ett överkast på sängen. Det låter väl fint? Men jag vill inte leva på micromat. Jag vill ha ett kök och ett överkast. Och praktisk skoförvaring.

Förresten. Mitt limbiska system tycker att träning, i synnerhet spinning, är vääldigt kinky. Otrevligt under omständigheterna. Har det med transpireringen att göra? Nej my mind wanderes…

Fast jag verkar ha koncentrationssvårigheter annars också.

Men det är inte mitt fel?

Kommentera

Kommentare deaktiviert