Jessicas.nu

Norrländsk 25-årig ingenjör som gillar att klappa hästar och dricka öl. Drömmer om att inreda lägenheten, hitta den perfekta MCn och lära mig baka svåra tårtor.

Civilingenjör is the shit

22 mars 2008 23:17

Mount Högskolekataloger har sprängts idag med följden att över 50 % åkte i soporna (eller ja Martin, jag kanske ska vara duktig och lägga dem i återvinningen). Alla plugga-utomlands- broschyrer dissades rejält tack vare tandställningsplaner… Grr

Tandis apropå att vidga överkäken:
- Ja och det lär nog ta ett tag. Men det gör inget. Vi har ju ett helt halvår på oss :)

De kvarvarande katalogerna är Chalmers (ofc), Umeå, LTH, Uppsala, LiU och MIUN (utifall jag blir kvar i stan kan jag läsa någon fristående kurs). Den enda jag orkat läsa är Chalmers. Kanske är jag hjärntvättad, kanske inte. Intresset ligger i alla fall kring maskinteknik, automation och mekatrionik eller elektroteknik. Kanske blir jag kvar hemma i höst men flyttar ner och läser tyska på Göteborgs universitet till våren? Jag har skrivit ut högskoleprovet från i höstas och sitter just nu med en tyskaläxa. Rörigt? Stressigt? Neee. Mitt lov består nu av ett trettiotal orange/gula post-itlappar på garderobsdörren. En och en ska jag rycka ner dem.

Det är pedagogiskt och tillfredsställande på samma gång.

Kommentera

Kommentare deaktiviert