Jessicas.nu

Norrländsk 25-årig ingenjör som gillar att klappa hästar och dricka öl. Drömmer om att inreda lägenheten, hitta den perfekta MCn och lära mig baka svåra tårtor.

Fast handslag och ögonkontakt

20 mars 2008 11:57

Intervjun gick som smort. Jag trodde aldrig att jag skulle komma så bra överens med två industrikarlar, men vi var som själsfränder från första stund. B var nervös. Det kom fram att min intervju var den första han gjorde för de har precis gjort om rekryteringssystemet. R och B hade gulliga namn.

Jag är glad att B var newbie. När han frågade något som jag inte hade ett bra svar på syntes prestationsångesten i hans ögon. Det var ju han som formulerat frågan! En obesvarbar fråga! Nu överdramatiserar jag en aning men han såg lite rädd ut och hjälpte mig vänligt nog ganska mycket.

Ja jag såg i ditt personliga brev att du kör traktor :D

Hur skulle dina vänner beskriva dig?

Hur ser en perfekt helg ut för dig?

Vad gör du om fem år?

Jag har inga dåliga egenskaper. Jag är den ni vill ha. Jag är ambitiös och en 100-procentigt perfekt människa. Dessutom är jag tjej. Ge mig pengar.

Kommentera

Joe 21 mars 2008 | 20:12

Äh, du är ju en vandrande succé stumpan! :*

Är du med karlskrället hela lovet eller har du tid att frottera dig med lilla mig någonting? ;)

boppan 22 mars 2008 | 00:24

kommer gå fint det där ;) Hörru har du några bilder från när ni var här innan lyset??:P

Jessica 22 mars 2008 | 22:55

Ja visst är jag. Nej det är jag nog inte. Ja det kan jag. Yes det går nog fint. och KLART JAG HAR BILDER :D Vi tar det när vi är online samtidigt^^