Jessicas.nu

Norrländsk 25-årig ingenjör som gillar att klappa hästar och dricka öl. Drömmer om att inreda lägenheten, hitta den perfekta MCn och lära mig baka svåra tårtor.

Blond, blåögd flicka söker dig

26 februari 2008 20:51

080226a.jpg

Malin är en ambitiös flicka född -88. Hon har fast anställning på subway här i stan och hon älskar sitt jobb. Som flickvän är hon alltså väldigt serviceminded! Långa promenader och mysiga hemmakvällar… tar ni när ni fyller 45. Nu vill Malin leva livet med allt vad det innebär!

Malin vill ha någon att gilla som också gillar henne. Gillar inte hon honom ska inte han gilla henne heller. Men om han ändå skulle gilla henne ska han låta henne vara för hon gillar ju inte honom. Men OM hon gillar honom så ska han gilla henne jättemycket. Men inte för mycket.

Har du tvångstankar att du MÅSTE knyta vänster sko före höger eller är en ex-convict eller bara psyco kan du sluta läsa här. Detsamma gäller om du har fru och barn eller är minsta lilla svartsjuk av dig.

Du ska vara snäll, råsnygg, lagomt mycket självförtroende och RIK. Malin satsar nämligen på en karriär som golddigger (eller goldligger?). Dessutom vill hon gärna att du ska bjuda på magnifika dejter som hon kan få berätta om för sina älskade tjejkompisar.

Är du intresserad? Kontakta mig på sesskan@hotmail.com

Kommentera

malin 26 februari 2008 | 21:21

thank u darling :D:D

Jacke 27 februari 2008 | 17:07

Hahaha! har du öppnat dejting servic nu också! lycka till :P