Jessicas.nu

Norrländsk 25-årig ingenjör som gillar att klappa hästar och dricka öl. Drömmer om att inreda lägenheten, hitta den perfekta MCn och lära mig baka svåra tårtor.

Det kanske är ömsesidigt.

01 januari 2008 16:38

Killfilmisen blev inte som tänkt eftersom jag glömde en av mina sjuttioelva elektriska prylar hemma, nämligen hårddisken med Brokeback Mountain på :'( Kvällen gick åt till att spela slagsmålsTV-spel, se Schwarzenegger spöa upp 4-5 killar åt gången och diskutera hur många bröst en tjej kan ha utan att det blir äckligt. Ja det var manligt (läs småsvinigt)… Allt detta utan min kära Jojsan! Jag tvingades försvara (ja för det var ju definitivt självförsvar) mitt liv med Eriiks snärtiga livrem i testosteronvimlet.


080101a.jpg 080101b.jpg
Jag hittade en pussig tjej i Granlo 31/12.

På självaste nyårsafton våldsgästade jag de kockade pojkarna Nördén och fick kebab. Deras teamwork är obeskrivligt så jag försöker inte ens.^^ Närmare kvällen visste jag inte vart jag skulle ta vägen = rå beslutsångest. Till slut hamnade jag på södermalm hos Elin. Vi girls förade, snackade skit och hade någon slags myshets.

Inför tolvslaget gick vi ner till mingelvänliga hamnen och därefter hamnade vi på en fjortisfest (där jag mest oroade mig för att någon skulle spy på mina obevakade ytterkläder och kände mig allmänt.. myndig). Till sist bar det iväg till Harry Potter och ett gäng trevliga karlar. Urkul!

Dras jag till testosteron eller dras testosteron till mig?

Kommentera

Susanne 03 januari 2008 | 03:38

Va men hallå vad är detta? Finagumsimumsen!?!?!?!?

Sno!!

Jessica 03 januari 2008 | 11:10

Hon var mindre än Fina och gick knappt att bära för hon klättrade runt :P