Jessicas.nu

Norrländsk 25-årig ingenjör som gillar att klappa hästar och dricka öl. Drömmer om att inreda lägenheten, hitta den perfekta MCn och lära mig baka svåra tårtor.

!!!PLATSANNONS!!!

22 december 2007 01:30

Jag söker dig som kan ta över för mig ett tag. Medan jag försvinner… In under duntäcket. Det är nämligen inget asylproblem eller någon existensbekymmer vi talar om. Jag snackar Grey’s Anatomy och godis.

Jag har spenderat en stor del av dagen med min mor. Hon kommer att bli din arbetsledare under vikariatet. Inga bitska kommentarer tolereras. På schemat står bland annat julbak och julstädning. Jag hanterade julhandlingen förhållandevis bra idag, så grejerna finns hemma (adressen för intervjun uppges vid intresse).

Du kan även erbjudas arbetsuppgiften att fixa en stabil julgransfot och en julstjärna som inte ramlar ihop av sig själv och dör. Vi har nämligen brist på sånt här hemma och julen har ofta slutat med parketträddande handdukar och att en förr så ståtlig stjärna hamnat i sopsäcken. Därmed krävs B-körkort och villighet att ratta runt i Birsta i julstressen.

Om du är söt, manlig och utbildad (minimikravet är matte D) kan du få en guldstjärna på arbetsintyget. Om du dessutom ger mig en nackmassage och pekar ut vilken mobil jag ska önska mig i julklapp får du en kaka.

Kommentera

ErikBe 22 december 2007 | 17:39

NEONODE NEONODE NEONODE (..eller 6500.. ..eller T650)!

KAKA KAKA KAKA! …?

Jessicas.nu » dan före dan före 22 december 2007 | 19:22

[…] Jag är fortfarande öm i nacken och ingen har bokat intervjutid för min platsannons (ErikBe som tigger kaka gills inte). […]

madde 22 december 2007 | 22:43

jag tycker du är väldigt orättvist när du skrivet att minikravet är matte d. du skulle kunna skriva matte d eller goda kunskaper i fyra språk/hyffsade kunskaper i fem språk eller mer. så det så: P

Jessica 23 december 2007 | 22:22

Förlåt madde. Vi kan baka en kaka åt dig nån dag!