Jessicas.nu

Norrländsk 25-årig ingenjör som gillar att klappa hästar och dricka öl. Drömmer om att inreda lägenheten, hitta den perfekta MCn och lära mig baka svåra tårtor.

18 år

29 oktober 2007 13:56

Aah.. :)
Mamma väckte mig imorse och var surrsjuk. Jag försökte att lyssna och komma ihåg vad hon sa utan att egentligen vakna, vilket var svårt eftersom jag var tvungen att kliva upp och låsa upp åt henne. Hade ju låst in mig inatt. Eller snarare låst ut stöket. Vilket skönt pannkaksparty vi hade igår! Mys 3k. Förresten diskade mamma undan imorse medan jag sov!heart.jpg

Dagens bravader innefattar att jag dammsugit. Det är faktiskt kul att dammsuga när det är riktigt skitigt. Sedan tyckte mamsen att jag skulle torka golven också so I did. Alla stolar och bord/spånskiva är mirakulöst nog tillbaka där de ska. Ballongerna behåller jag ;)

Om ni uuundrar (klart ni gör) så har jag fått presenter :D Jag och Thomas sitter ensamma hemma med mitt jättehärliga trådlösa tangentbord och bloggar på bautaTVn i vardagsrummet. Den ni! Slappare än så kan det inte bli egentligen. Livskvalién har härmed ökat avsevärt och man slipper stå på knä framme vid TVn om man vill visa något på den med laptopen.

Jag bläddrar lite förstrött i min nya stilguidebok från Jonas och Sus. Tack babes! Några rubriker från boken:
Hur du blir vän med din hårtork
Hur du klär dig varmt utan att se ut som en valross
Hur du bär en datorväska och fortsätter att se snygg ut
Hur du tämjer din garderob

Jag tror att det fanns ett avsnitt om hur man organiserar sina skor. Jag bävar lite för det eftersom det antagligen inte står att de ska ligga i en banankartong på golvet… Nu ska jag göra tårta och leka med mitt nya smink. Kom gärna förbi men jag hade tänkt fylla år hela lovet så det är ingen brådska. Dessutom kan ni ju alltid bjuda upp mig på dansen på Bergsåkers skola på onsdag. ;) I’d like that

Kommentera

Viktoria 29 oktober 2007 | 14:16

tänkte bara säga, GRATTIS PÅ 18 ÅRSDAGEN!
Hoppas att dagen blir lyckad.. :)

kram viktoria

Joe 29 oktober 2007 | 18:11

AAAH va roligt!!! Jag vill också tämja min garderob!! :D

Ät skiiiiitmyckettårta!

vilken snäll mams du har!