Jessicas.nu

Norrländsk 25-årig ingenjör som gillar att klappa hästar och dricka öl. Drömmer om att inreda lägenheten, hitta den perfekta MCn och lära mig baka svåra tårtor.

Sött

25 september 2007 17:13

Jag tycker inte om att slänga saker. Fröken Spara skriker sjukt nog alltid att jag kanske har nytta av dem senare. Detta gäller inte strumpor med hål i (ehm.. inte längre) men desvärre SMS.. Nyss satt jag och hade ångest och rensade inkorgen på mobilen.

Varje gång jag öppnar ett gammalt sms ler jag och minns när/varför jag skickade/fick det. Lägger märke till smileysarna och ordvalet. Det är nästan lite heligt och jag läser med en slags vördnad. Sedan sjunker humöret när jag inser att det måste raderas om jag ska kunna ta emot ett kanske ännu gulligare SMS i framtiden. Sucks.

Bussradion började spela den gamla dängan ”You say it best when you say nothing at all” precis när jag la märke till att en mycket söt person kallade mig sötnos i ett sms. Snacka om att vibbarna från alla mellanstadietryckare tog över hela bussen.

Fast det var det nog bara jag som märkte.

Kommentera

Joe 25 september 2007 | 19:12

hihi, vad söt du är! :P

jag sparar tomma deodoranter så jag känner vissa sympatier med fröken Spara jag med.

Jessa 25 september 2007 | 20:52

men det finns böcker att köpa där man kan skriva in gamla sms! :)

Jessica 25 september 2007 | 21:00

Joe: Tomma DEODORANTER? You’re worse than me ^^

Jessa: Ja men jag skulle aldrig orka skriva alla och never ever orka läsa dem. Det är bättre att plågas såhär och bara skriva upp livsnödvändiga sms..

Jessicas.nu » If he’s cool enough 05 november 2007 | 16:47

[…] Idag satte jag mig glatt på 14.55-bussen och tänkte att idag är nog en bra dag ändå (14.55 är en oändligt svårfångad buss annars). Då kommer den. Bussradion spelar melodin och mellanstadienostalgin flödar. Ironiskt nog tänker jag att jag kanske ska blogga om detta fenomen när jag kommer hem. Ser nu att det är redan gjort. Hmpf. […]