Jessicas.nu

Norrländsk 25-årig ingenjör som gillar att klappa hästar och dricka öl. Drömmer om att inreda lägenheten, hitta den perfekta MCn och lära mig baka svåra tårtor.

Microsoft

29 augusti 2007 15:59

Windows XPs grundinställningar.

Vad tänkte de med? Här talar vi om världens smartaste människor. HUR kan man inte ha ”snabbstartsfältet” i ”aktivitetsfältet”? (fantasifulla namn btw) Jag menar..

Låt oss säga att jag har övernaturlig simultankapacitet/
koncentrationssvårigheter men ändå gillar att titta på skrivbordet ibland. Jag kanske har en vacker bakgrundsbild eller en favoritgenväg? Är det så fel? Ja, för då måste man sitta och minimera fönster för fönster. Ett… Två.. Tre.. Fyra.. (jag har inte alla på fullscreen) Fem.. Sex.. Sju.. (och därför måste jag röra muspekaren och leta efter varje knapp). Jag som trodde mina datorreflexer låg över medelsvenssons.

Men varför?
”Lås Aktivitetsfältet”. (tips: klokt)
Check.

”Dölj Aktivitetsfältet automatiskt”. (tips: oklokt)
Nä tänk på alla dumbasses som inte skulle hitta igen det.

”Visa alltid Aktivitetsfältet överst”. (tips: klokt)
Ja det låter idiotsäkert.

”Gruppera liknande knappar i Aktivitetsfältet”. (tips: idiotiskt)
Ja.. (råkar dregla på Microsoftskjortan när kaffeautomaten ljuder)

Hallå? Ni överbetalda programmerare borde få smisk. Om jag ville ha alla mina worddokument i en flashig upp-och-nervänd rullgardinsmeny bredvid alla mina MSNkonversationer i en annan screwed rullgardinsmeny skulle jag söka psykhjälp.

Nog hatat för idag, tänker Jessica och tar en chokladbit.

Kommentera

Jim 29 augusti 2007 | 16:02

Jag tycker att man kan använda tangetbordets kortkomandon mera, då löser man dessa problem, tror jag och tar sista tuggan på min macka med mjukost och en tomatskiva.