Jessicas.nu

Norrländsk 25-årig ingenjör som gillar att klappa hästar och dricka öl. Drömmer om att inreda lägenheten, hitta den perfekta MCn och lära mig baka svåra tårtor.

Onsdag

18 juli 2007 15:23

Idag klämde jag höger ringfinger i micron. Det är en sådan gammalmodig sak med en tung lucka som man fäller uppåt. Precis som på en ugn. Jag kunde inte använda fingret på en timme och nu har jag ett djupt jack i nageln. Så går det om man försöker vara hurtig! Fast det verkar uppskattas. Jag har fått höra att jag har ”ögat” för vad som behöver göras och att det syns att jag brukar hålla till i köket hemma. Jeezuz.. Så är det verkligen inte, men om man får betalt för att torka bord och koka kaffe och förbereda matbrickorna (osv) så gör man det ordentligt.

Sen ska vi inte nämna de 45 minuterna jag var helt lost i källarkorridorerna. Jag skulle till köket och hämta frukt. Det var ödsligt, halvmörkt (tills rörelsesensorerna märkte av mig förstås, men ljusrör är inte så snabba) och jag åkte på en såndär sjukhussparkcykel. Jag hittade aldrig köket och är ärligt talat glad för att jag hittade upp igen så nära avdelningen jag jobbar på. Jag kunde ju hamnat vart som helst, men tro nu inte att jag har dåligt lokalsinne ;)

Kommentera

Kommentare deaktiviert