Jessicas.nu

Norrländsk 25-årig ingenjör som gillar att klappa hästar och dricka öl. Drömmer om att inreda lägenheten, hitta den perfekta MCn och lära mig baka svåra tårtor.

Om livet vore perfekt

02 maj 2007 16:21

Skulle mat lagas (helst av sig själv) på cirka 5 minuter och kunna ätas med pinnar. På så vis är det lättare att läsa eller göra någonting annat med andra handen. Jag är en multi-tasker, på både gott och ont.

Skulle man få välja en frivillig sovmorgon varje vecka. Eventuellt skulle den vi redan har (som för övrigt borde förlängas) i alla fall byta dag varje vecka och morgonlektionen eventuellt ersättas med en kvällslektion. Jag är inte en åtta-till-fyra människa. Variation är min grej. Och sovmorgnar såklart.

Skulle jag ha möjlighet att dansa oftare. Underground dansklubbar är alltför ovanliga (eller umgås jag i fel kretsar? Tipsa mig: sesskan@hotmail.com). Hade jag inte haft min danslektion i streetjazz varje vecka hade jag gått över till någon typ av logdans för länge sen. De är ju titt som tätt!

Skulle jag ha en anledning att åka utomlands minst en gång per år. Inte nödvändigtvis charter med hotell och en strandplätt men utomlands är utomlands så länge det inte är Norge. Fast Norge kan väl gå bra ett par gånger det med…

Skulle jag jobba med djur. Fast andra saker är ju jätteroliga, och ibland roligare, men jaja. Jag får väl skaffa en hamster eller något. Det kanske är lagom om jag nu inte vill bli veterinär.

Skulle jag vara en datanisse. Ni vet. Han man springer och hämtar när videon inte fungerar. Typen som räddar dagen genom att stoppa i stickkontakten i vägguttaget och använder ord som ”kompatibel” och ”nätaggregat” var och varannan dag. Självklart skulle jag ha en liten hacker-IBM till dator och köpa T-shirtar på Thinkgeek.

Jag skulle ha big-brotherkameror överallt så jag fick massor med material att klippa ihop till filmer. Det är ett alldeles för underskattat nöje må ni tro. Och de filer/filmer jag inte vill visa folk (alla har vi bad-hairdays) skulle de helt enkelt inte kunna se. Typ osynligt bläck.

Jag tror att jag får återkomma på det här ämnet. Det var nog lite stort ändå.

Kommentera

yossie 02 maj 2007 | 16:30

Hur tänkte du att du skulle hinna med allt de där? :O Med grym multi-tasking möjligtvis, tror dock att du skulle halka in på den delen att sova lite väl mycket.. ^.^

Joe 02 maj 2007 | 20:40

Haha, även att jag satt och koncentrerade mig stenhårt när jag mimade kompatibel och nätaggregat för mig själv..

Jessica 02 maj 2007 | 20:47

yossie: Det är liksom min to-do-before-i-die-lista! Jag har all tid i världen. Dessutom kan datanissar ha hamstrar och dansa underground och åka utomlands… Det blir svårare med mat som lagar sig själv men där kommer uppfinningen MICRON in! Fast du har rätt: sömn är min svaghet.

Joe: Det är rätt! Känn stoltheten när du lyckas uttala orden ^^ det är status