Jessicas.nu

Norrländsk 25-årig ingenjör som gillar att klappa hästar och dricka öl. Drömmer om att inreda lägenheten, hitta den perfekta MCn och lära mig baka svåra tårtor.

Miss Deadline

21 mars 2007 07:34

Jag är helt värdelös på att passa deadlines. Egentligen har jag varit klar med min uppsats sen i söndags men deadlinen gick ut 23.59 igår. Gissa om jag inte lyckades klanta till det och skicka fel, få word att låsa sig, få internet explorer att låsa sig och helt enkelt inte skicka in rätt förrän ett par minuter efter deadlinen. Jag som aldrig är uppe till tolv på vardagar! Det är psykist inbyggt. En defekt gen? Jag vaknade i alla fall med panik imorse för enligt min logik kunde jag inte snooza för då skulle jag bli försenad. Till saken hör att jag snoozar varje morgon, och ställer klockan så att jag hinner det. Jag är nog lite påverkad men hoppas att läraren är på gott humör och uppskattar min printscreen över misslyckade inskickningar.

Att jag inte kom på att ställa om klockan på datorn. Då hade det ju troligtvis stått rätt klockslag och han satt knappast och tog emot alla prick klockan tolv igår. Damnit.

Kommentera

Kommentare deaktiviert