Jessicas.nu

Norrländsk 25-årig ingenjör som gillar att klappa hästar och dricka öl. Drömmer om att inreda lägenheten, hitta den perfekta MCn och lära mig baka svåra tårtor.

Kriminella hustomtar

20 december 2006 10:49

Igårkväll undrade jag för första gången på månader om jag inte skulle ta och plugga in headsetet till mobilen. Jag kliver fram till min klädhängare där det alltid brukat hänga… Nähä? Där hängde bara ett par supergamla hörsnäckor.

Med visst hopp letade jag igenom alla mina handväskor och väskor. Jag fann ett par örhängen jag letade efter i somras. Hmmm. Efter att jag dessutom rotat runt i min bautalåda med diverse sladdar som inte används så ofta gav jag upp.

Tills Tom gav mig idén att jag kanske lagt headsetet i någon jackficka. Inte där heller, men jag hittade lite småmynt =)

Nu är det verkligen kört. Jag har ingen aning vart jag lagt det. Och nu imorse var min concealer borta också. Ingenstans finns det.

Kanske har stalltomten som tog vår lila hovkrats kommit in i huset såhär lagom till jul?

Kommentera

Jessa 20 december 2006 | 11:45

Kan du inte ha glömt det hos Tom då?

Jessica 20 december 2006 | 17:40

Nej för jag brukar ju aldrig ha det. Det hänger alltid på klädhängaren men om man TROR att jag kan ha användning för det så lägger jag det i handväskan…

Jessa 20 december 2006 | 23:42

Hmmm…. ja då var det knepigare :P