Jessicas.nu

Norrländsk 25-årig ingenjör som gillar att klappa hästar och dricka öl. Drömmer om att inreda lägenheten, hitta den perfekta MCn och lära mig baka svåra tårtor.

Kampfiskarna

31 augusti 2006 16:42

Jag fick Toms 3 kampfiskar efter att han lessnat på dem. Fjalar and the bitches.

Min katt Fina gillar att ha det bekvämt. Det insåg jag en natt när hon hoppade upp på hyllan där jag hade fiskarna och började dricka ur deras skål. Hennes vattenskål stod ju 4 meter längre bort. Jag flyttade kupan dit hon inte kom åt den och inskolade henne att INTE försöka. (Klart den var ju godare. Fisksmak och allt)

 
060831a.jpg   När Bitchens man Fjalar dog (kattens tunga = massor med elaka bakterier) blev hon elak och gick definitivt upp i vikt. :P Någon månad senare dog hennes tjejkompis, Bitch 2. Lite småpatetisk som jag är och eftersom jag gärna förmänskligar djur tyckte jag att hon verkade ensam där i sin lilla kupa. Hon kom och simmade och blev som tokig när man gick i närheten. Minns hon den gången hon fick smaka digestivekex med mig? Njä.

Hursomhelst så fick hon en kompis. Senare dog hon av ålder. Hennes ovän (som blev en vän till slut) hette Paris. Hon dog idag.

 
Nu har jag en liten blå hane kvar. Han bodde inte med Paris, än mindre kände henne, men såg smådöd ut han också. Som tur var började han simma runt när jag gick fram till honom. Han kommer nog inte närvara vid ceremonin när Paris åker till fiskhimlen via toaletten.

060831b.jpg
Paris och hennes granne.

Kommentera

Susanne 31 augusti 2006 | 16:55

Det jag undrar är om någon matar min orangea sak som bor i köket!?

Jessica 31 augusti 2006 | 17:45

Susanne: Yes! Jag matade den igår. Några små korn ska väl göra den mätt ett sekel :P