Jessicas.nu

Norrländsk 25-årig ingenjör som gillar att klappa hästar och dricka öl. Drömmer om att inreda lägenheten, hitta den perfekta MCn och lära mig baka svåra tårtor.

Kolifant?

29 augusti 2006 20:03

060829b.jpg
Uääk!

Först trodde jag att det var en mal. Jag hatar malar! Har en på mattan utanför mitt rum som är jag är alldeles för äcklad för att kunna röra vid. Än mindre slänga bort. Nej, den får snällt ligga där tills någon annan vill ta reda på den.

Sen såg jag vingarna. Han flyger som en kolibri, lilla Kolifant. Vingarna flaxar så fort att man bara ser en suddig kontur av dem, och han kan flyga bakåt! (Jag tror det är ovanligt. Har för mig att bara Kolibrifåglar kan det av ALLA fåglar. Hur det är i insektsriket vet jag inte.)

Inte nog med det. Den har en snabel. Som en elefant. Han suger nektar ur blommorna utanför köksfönstret. En halvmeter från där mig laptop står och har stått de senaste veckorna. Kamerablixten gjorde att han blev lite galen och flög runt som en tok. Jag sökte snabbt skydd innanför fönstret igen. Vilken obehaglig liten kuse! Kolibri-elefant. Kolifant. Kolifjant kanske?

Kommentera

Jessica H 29 augusti 2006 | 21:15

Ursh! Jag hatar småkryp…