Jessicas.nu

Norrländsk 25-årig ingenjör som gillar att klappa hästar och dricka öl. Drömmer om att inreda lägenheten, hitta den perfekta MCn och lära mig baka svåra tårtor.

Honey, I’m home!

24 augusti 2006 17:25

Efter en vandring på cirka en mil totalt med värstingpackning på åtskilliga kilon, tältövernattning och matlagning (inklusive pannkaksfrukost) på spritkök är jag nu hemma igen. Toalett, dusch, handfat och kylskåp med mat som man kan värma i micron (eller på spisen om du vill). Vilket LYX!

060824a.jpg
Hallvede demonstrerar tältet.

Roligast var kottleken. Vi kastade alltså gris fast vi körde med upp till 4 kottar och man åkte ut när man blev k-o-t-t-e. Mysigast var sången och gitarren vid elden på kvällen. Jobbigast var vandringen. Äckligast var bajslatrinen. Mest spännande var potatisleken då alla blundade och gick och viskade ”potatis” till varandra. Någon sa barskt ”kartoffel” till mig. Spooky. Sen gick jag in i en hög med killkompisar som höll på att dra i varandra. Armar överallt! Haha. Klurigast var de 4 samarbetsövningarna. Men min grupp var fantasifullast (ibland) och regerade gestaltningsövningen (enligt omröstning! :|). Fun, fun lots of fun.

060824b.jpg
Smartin och Jonas framför deras tält.

Allt som allt var det skoj. Men jag skulle hellre åkt iväg på någon turridning med övernattning. Då slipper man skoskav =) Fast alla hade nog inte gått med på det… Men jag kunde väl fått haft med en liten shettis som kunde bära min packning i alla fall?

060824c.jpg
Jag och Hallvede.

Kommentera

anonym 28 augusti 2006 | 11:54

trevligt.

Jessica 28 augusti 2006 | 19:55

Anonym: Herr Anonym himself. Tänk att jag vet vem du är :P