Jessicas.nu

Norrländsk 25-årig ingenjör som gillar att klappa hästar och dricka öl. Drömmer om att inreda lägenheten, hitta den perfekta MCn och lära mig baka svåra tårtor.

Plastpåsar

23 augusti 2006 08:26

Nu bär det iväg ut i skogen! Jag har bara ett viktigt beslut kvar. Stövlar eller joggingskor? Det är skönare att gå långt i joggingskor men det är skönt att vara torr om fötterna också. Plastpåsar? Ja, kanske. Ska konsultera mamma när hon lägger på luren.

Dagens outfit: ”Trasiga” och lite för stora jeans. Rosa tygskärp (haha!), knallgul T-shirt och brun kofta. Mörkblått size L regnställ. Lisebergsponcho över utrustningen om det börjar spöregna idag igen. Stor grön ryggsäck med sovsäck, ligg-underlag och kudde på utsidan. I plastpåsar såklart. Massor av plastpåsar. De är lätta att bära hem igen. Yey för plastpåsar!

Kommentera

Jessica H 24 augusti 2006 | 16:17

Se hade nog vart bättre med joggingskor ;) Men du, en fråga: Vilka låter ver det jag sa att jag skulle ladda ner? Du vet när vi satt vid elden igår… Krams

Jessica 24 augusti 2006 | 16:22

Jo. Men OM det hade regnat så hade det ju varit bra med mina finstövlar… Jag tror det var \”When you say nothing at all\” med Ronan Keating du ville ha. Var det någon mer?

Jessica H 24 augusti 2006 | 16:22

Ja de var de!! Tack ;) Ja ja tror de var nån till… :P