Jessicas.nu

Norrländsk 25-årig ingenjör som gillar att klappa hästar och dricka öl. Drömmer om att inreda lägenheten, hitta den perfekta MCn och lära mig baka svåra tårtor.

Lillen

16 juli 2006 00:01

Lillen är inte sådär jätteliten längre. Faktum är att när han får fnatt hoppar jag och Tom ur hagen. Inte för att han är galen eller så. Bara lite vild och tanterna han lever med är sååå tråååkiga för en liten busis.

Inte hans fel att den enda underhållningen han har för tillfället är alla roliga människor som skriker när han nyps lite. De kan klias också. Men de korkade sakerna fattar inte VART det kliar så man måste tackla dem lite våldsamt från höften för att de ska sätta igång. Fattar de inte ÄNDÅ (eller de nyps tillbaka) får man slicka på dem. Det är kul för de är inte särskilt håriga som mamma My.

060716e.jpg

Idag låg lillen förresten på rygg och sov i boxen. Bakbenen mot väggen och magen i vädret. Matte ringde från jobbet och sa att hästar sover inte på rygg så lillmatte fick ta i frambenen och vrida på honom. Sömnigt la han huvudet på min fot och snusade vidare. Undra om han sov eller var matt efter att ha kämpat för att han rullat fast sig mot väggen?

060716f.jpg

060716g.jpg
Lillen och jag (tråkiga tanter i bakgrunden).

Kommentera

Kommentare deaktiviert