Jessicas.nu

Norrländsk 25-årig ingenjör som gillar att klappa hästar och dricka öl. Drömmer om att inreda lägenheten, hitta den perfekta MCn och lära mig baka svåra tårtor.

Usch.

04 juli 2006 00:00

Idag var jag på hittegodsavdelningen på polisstationen här i stan. Det blev en hyfsat olustig upplevelse eftersom två okända män visade stort intresse för mig. De tittade på mig, sedan på varandra, på mig igen och pratade på ett annat språk jag inte förstod. Så höll de på ett tag. Det kom fler människor (phew!) och alla gick in när det öppnade.

De, jag och 2-3 pers till, delade på ett ungefär 3x4m litet rum medan alla väntade på sin tur. Jag la på min suraste/argaste/
mest nonchalanta min jag kunde uppbringa och smsade på mobilen. Ställde mig med ryggen mot dörrposten eftersom jag var sist in i det minimala utrymmet.. De sökte ständigt ögonokontakt och glodde allmänt.

Men värst av allt var det när den ena mannen skulle gå ut. När han var alldeles bredvid mig på väg ut genom dörren halvviskade han ”hejdå…” tydligt ämnat till bara mig. Lite retsamt sorgset, och jag kände hur han flinade. Jag sögs djupare in i mitt skyddande skal och mumlade ”ja, hej.” ointresserat.

Jag spelade inte hard to catch! Hade inte de andra varit där, klockan varit mitt-på-blanka-dan och jag befann mig på en polisstation hade jag varit livrädd. Fy fan för läskiga karlar.

Kommentera

Rebecca 11 augusti 2006 | 10:19

Ja sånt är Scary. Då vill man bara springa typ!