Jessicas.nu

Norrländsk 25-årig ingenjör som gillar att klappa hästar och dricka öl. Drömmer om att inreda lägenheten, hitta den perfekta MCn och lära mig baka svåra tårtor.

Bölesjön

26 juni 2006 00:00

Idag var jag och Madde till Bölesjön! Första doppet i år. Det var inte så värst kallt heller. Bara i början. Jag tordes till och med simma trots min fiskfobi. Man ser bara ner till tårna sen är det för mörkt.. Uscha. Tänk alla gäddorna som stirrar på en där nerifrån. Men det gick.

Idag har jag insett att man kan ha ett liv samtidigt som jobbet. Det är inte som med skolan att man alltid har något som gnor i bakhuvudet och som man skulle ödslat mer energi på. Man går hem, släpper allt och gör vad man vill bara man lägger sig i tid.

Imorgon ska jag ta en fika på stan med det gamla gänget från Bergsåkerstidenheart.jpg. Glider vi ifrån varandra mer än såhär (det här är absolut max!) vet jag inte vad jag tar mig till. Kanske måste jag komma över min telefonfobi. Alltså, jag är inte rädd för telefoner. Men jag har väldigt väldigt svårt för att ringa folk om jag inte har ett direkt ärende eller en specifik fråga att ställa. ”Hej, hur mår du idag?” är nästintill omöjligt för mig. =(

Sen så åker ju Hallvede till Gotland snart och överger Sundsvall. Det ska jag också göra men senare i sommar. Jag ska till Falun och Tomheart.jpg. Myspys. Så det blir bad med skvadrare i veckan. Full rulle om man räknar med fölet som fortfarande inte fått något namn. Han är så söt att man glömmer tänka på vad han skulle passa som när man går ut dit. Mamma tycker Farasi och Susanne tycker Fredrik. Jag tycker whatever bara han inte kallas något töntigt. My heter egentligen Fleurance men det är inget man tänker på. Inte precis så att man kallar henne Flååry!

pusshej från mig.

Kommentera

Kommentare deaktiviert