Jessicas.nu

Norrländsk 25-årig ingenjör som gillar att klappa hästar och dricka öl. Drömmer om att inreda lägenheten, hitta den perfekta MCn och lära mig baka svåra tårtor.

Erika, jag och lillgrabben

25 juni 2006 00:00

I fredags vid 23 skulle jag och Erika ut och natta hästarna. Erika såg att han var blodig på mulen. Äsch tänkte jag. Han har väl mosat nåt blodsugande kryp på My’s juver. Kikade in. Ögat var helt jävla svullet och han låg ihopkrupen med svullen och uppskrapad mule. Dessutom gick en rispa från ögat ner över huvudet. Som utav en spik eller nåt.

In spang vi. Ringde mamsen som var på väg hem. Sen gick vi ut i stallet och strök bort flugorna från honom. Med huvudet i mitt knä blötte vi tvättlappar med kallt vatten och försökte kyla ner det.

Vi hittade inget vasst i boxen. Han måste gjort en rejäl vurpa och sparkat sig själv i ansiktet. Mamma ringde veterinären som kom och gav honom smärtstillande och kollade att själva ögat var okej, vilket det var. Nu ska han smörjas i ögat 2-3 ggr dagligen. Han ser redan mycket bättre ut och är lika busig som vanligt. Bilderna på honom nedan togs tidigare den dagen. Söta tänder va?

060625a.jpg
Landslagsämne.

060625e.jpg

Vi har också hunnit baka bondkakor, se på film och äta kinamat i helgen. Det blev visst ingen grillning :S Eller så blev det av men jag hörde mig inte tillräckligt för… Men vad gör det, hade ju kul ändå. Erika shoppade loss på Hööks och jag köpte miniakvariet som jag suktat efter i ett par månader nu =)

060625b.jpg
Pussis.

060625c.jpg

Idag har vi ont lite överallt. Jag har massor med blåmärken på knäna och lyckades tydligen slå i svanskotan då vi skulle lägga ner lillen åt veterinären. Erika flög in i väggen under ett försök av lillen att ta sig upp.

060625d.jpg

Kommentera

Kommentare deaktiviert