Jessicas.nu

Norrländsk 25-årig ingenjör som gillar att klappa hästar och dricka öl. Drömmer om att inreda lägenheten, hitta den perfekta MCn och lära mig baka svåra tårtor.

Minilov

04 maj 2006 00:00

Den första maj var jag ledig så jag passade på att fira sista april i Falun. Vi (Jag, Tom, Johan, Tony, Veronica, Therese,
Stefan, Lukas, Filip, Britt-Marie och Sören) for till Lilltorpet och smällde lite smällare, tittade på elden och åt korv =)

Idag var jag dessutom hos sjukgymnasten som ”avslutade” mig. Det innebär att nu har jag inget ärende dit om jag inte får problems. Jobbar på med mina 6 övningar tills jag kan springa med normal koordination (utan tokvingel) har jag bestämt.

För övrigt så åt jag pizza till lunch idag. Ryktet sa att det var fisk i skolmatsalen, men jag ville inte ha fisk. Så jag beställde en capricciosa som Ruben, Jonas och Martin snällt hämtade till mig eftersom de ändå skulle på Ica. Apropå Martin så hälsar han att han redan (andra dagen) är less på tandställning.

060503.jpg
Martin och hans tandställning.

Troligtvis kommer jag också att joina tandställningsklubben till hösten. Vi får se hur jag gör. Det är så stora ingrepp de (tand-
regleringsspecialisterna) fantiserar om.

Kommentera

Kommentare deaktiviert