Jessicas.nu

Norrländsk 25-årig ingenjör som gillar att klappa hästar och dricka öl. Drömmer om att inreda lägenheten, hitta den perfekta MCn och lära mig baka svåra tårtor.

Good morning

16 april 2006 00:00

Nu har jag vaknat och uppdaterat Hemma hos. Undra vad jag ska hitta på idag? Börjar bli lite less på påskfirandet och allt godis. Visserligen köpte Susanne och jag chips igår, men det är inte heller så frestande just nu.

Tom jobbar idag så jag kan inte ringa honom heller. Nej, det blir visst till att plocka fram fantasin idag. Skulle ha servat moppen innan jag inviger den för året. Sen är ju My ganska trevlig nu när hon är dräktig.

Vi funderade på fölnamn som börjar på F igår. My heter ju egentligen Fleurance, och hör till stofamilj 36, F-grenen, eller något i den stilen. Lämna gärna tips i gästboken om ni sitter och trycker på något finurligt namn. Idag är det ungefär 50 dagar kvar till ankomsten.

Kommentera

Elin 27 december 2007 | 15:10

Hej,
Jag googlade min hästs namn och hamnade på din sida. Min häst heter också Fleurance, är född 2002 e. Briar u. Florine e. Bernstein och tillhör även hon stofamilj 36. Till råga på allt så fick hon ett litet hingstföl 2006 som också är efter en hingst som börjar på S, dock inte Saigon utan Silvano. Många sammanträffanden. Kan du inte informera mig lite om vilka ston som ligger längre bak i din häst stamtavla. Vore intressant att veta.
Mvh
Elin